Verzenden

Na ontvangst van uw betaling verzend miniatuurautowinkel.nl uw pakketje tussen 1 en 4 dagen. 

Verzenden van je bestelling doet miniatuurautowinkel.nl op meerdere manieren en je mag zelf kiezen.
1. Via een DHL servicepunt, dan kun je je bestelling afhalen bij een DHL servicepunt bouw jouw in de buurt. Dat is wel zo makkelijk, je hoeft dan niet thuis te zijn om je pakketje te ontvangen. Wel moet je dit binnen 5 werkdagen doen want anders stuurt DHL je pakje terug naar miniatuurautowinkel.nl en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten.

2. Via DHL thuis, ietsje duurder maar DHL komt nu je pakketje thuis bezorgen. Ben je niet thuis dan gaat je bestelling naar een DHL servicepunt. Je dit het daar dan binnen 5 werkdagen op te halen anders stuurt DHL het terug naar miniatuurautowinkel.nl en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten.

3. Via PostNL wordt je bestelling ook thuis afgeleverd. Ben je niet thuis dan legt PostNL het neer bij een PostNL servicepunt waar je het op kunt halen. Ook hier geldt, doe dit binnen 5 dagen anders stuurt PostNL het retour afzender en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten.

4. Afhalen kun je ook doen, maar alleen op afspraak of tijdens de openingstijden van de winkel. Daar worden onze bestellingen verpakt en verstuurd en ook als je iets wilt afhalen ben je hier welkom. Wel houden wij er 2 werkdagen tussen zodat het pakketje voor u klaar staat.

5. Gratis verzenden doet miniatuurautowinkel.nl bij een bestelling boven €150,- (uitsluitend binnen NL). Dit gaat altijd via vervoerder die wij zelf kiezen. Ook hier geldt, dat als uw pakketje bij een servicepunt komt, afhalen doet u binnen 5 dagen anders stuurt de vervoerder het retour afzender en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten.

6. Opsparen. Het is mogelijk orders samen te voegen zodat u maar één keer verzendkosten betaald terwijl u meerdere orders plaatst. U kiest bij het afrekenen voor de verzendmethode opsparen. Dan wordt u bestelling apart gehouden en volgende bestellingen bij elkaar gezet. Zodra u het verzonden wilt hebben kiest u bij de eerst volgende bestelling voor de gewenste verzendmethode. Het is fijn als u bij notities er even een melding van maakt. Ook wij zien wel eens wat over het hoofd. 

%d bloggers liken dit: